Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВБСП не е в перфектна кондиция.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВБСП не е в перфектна кондиция.
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: България върви към авторитарен тип на управление. Бюджетът се разпределя от джипката на Борисов

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Българска социалистическа партия не е в съвършена кондиция. Противоречията в Българска социалистическа партия обаче са естествени, постоянно ги е имало. Но какво е положението на партията в действителност ще разберем напълно скоро на изборите. 

Това разяснява в студиото на бТВ Костадин Паскалев от Българска социалистическа партия.

Бавно България върви към избран властнически жанр на ръководство. Първият главен симптом е, когато изпълнителната власт господства над законодателната и въздейства в правосъдната власт. Второ - една доста основна характерност е, когато ръководещата партия не се пробва да реализира публично единодушие, а посредством агитация постанова тезите си. Т.е. ние сме заменили политиката с пропагандни детайли. В такива условия се търсят врагове. От една страна Българска социалистическа партия им е зложелател. От друга страна ръководещите унищожават укрепването на българщината в Македония със своята позиция. Смятам, че македонците в болшинството си са от български етнос, само че тук въпроса е по кое време е построена националната еднаквост и може ли България да упорства те да признаят българската си еднаквост, уточни той.

Една от характерностите на властническата страна е корупцията, допъни той.

Реалната обстановка в страната е, че обществените запаси на страната се разпределят от джипката на Бойко Борисов, уточни Паскалев. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР